Free shipping within Europe

bild_stor
RETUR POLICY
OCH MATERIALGUIDE

Byten & returer

Under 14 dagar efter leverans av din order kan du byta eller returnera ditt köp. Varan skall då återsändas till oss i perfekt skick och åtföljas med medföljande förpackning och eventuell faktura.

Frakt på returnerade varor är på kundens bekostnad. Clit Co.  kommer dock inte att debitera extra frakt på byten.

Återbetalning för returnerade varor kommer att göras till den ursprungliga köparen inom två veckor efter det att varan åter finns hos oss. Kostnader för ev kortköp eller swish kommer ej att återbetalas.

Returer accepteras endast om produkten är i originalskick med tillhörande förpackning. Du ansvarar för leverans av produkter tillbaka till Clit Co. Förlorade produkter i transporter kommer inte att kompenseras för.

Alla byten sker i mån av tillgång.

Felaktiga produkter kommer att bytas ut till ett nytt exemplar, med reservation för brist på tillgänglighet. Har du fått en felaktig produkt måste detta meddelas Clit Co.  inom 14-dagar efter leverans.

Utbyten och returer kan endast göras enligt Clit Co. instruktioner.

Hur du går vidare med ett byte?

Om du vill byta ditt smycke så mailar du oss på hello@clitco.com Vi behöver veta vad det är du vill byta, ordernummer samt vad du vill byta mot. Du skickar sedan tillbaka produkten i sin originalförpackning med tillhörande fraktsedel och vi skickar det nya smycket så snart vi har erhållit returen. Är du osäker så når du oss på telefonnummer 070-6159540

Hur du går vidare med en retur?

Vill du returnera ditt smycke så mailar du oss på hello@clitco.com med ditt ordernummer, vilka/vilket objekt du vill returnera och varför. Detta för att vi ska kunna bli bättre. Du skickar sedan tillbaka produkten/produkterna i sin originalförpackning med tillhörande fraktsedel, och vi gör en återbetalning.

Returer och byten skickas till:

Clit Co. AB
Havregatan 2
118 59 Stockholm

Materialguide

Vi har en speciell förkärlek och respekt för råmaterial. Lika som ärr och rynkor på våra kroppar är tecken på ett innehållsrikt liv är slitage och rispor på ett smycke ett tecken på dess historia och minnen.

925 silver

Är en mjuk metall, mjukare än mässing, vilket gör att det kan bli små hack och rispor i ytan.  Liksom mässing kan silver oxidera, vilket går att polera upp med ett särskilt putsmedel anpassad för silver.

Oxiderat 925 silver som tappat färg, kan återfå sin svärta genom att oxideras igen med ett särskilt medel.

18k Gold

Guld har den längsta historien av alla ädla metaller. Den är mjuk nog, perfekt för att skapa smycken. Dess varma färg och knapphet gav det stort värde i tidiga civilisationer.

Rent guld är 24K; 18K guld är 75% guld och 25% andra metaller. Allt guld kommer att mörkas med tiden, ju högre guldkarat desto mindre mörkare toner kommer att uppstå. Regelbunden vård och rengöring kommer att hålla dina smycken nya på obestämd tid.

VILLKOR

AVSNITT 1 – VAD GÖR VI MED DIN INFORMATION?
När du köper något från vår butik, som en del av inköpsprocessen samlar vi in ​​de personuppgifter du ger oss, till exempel ditt namn, adress och e-postadress. När du bläddrar i vår butik mottar vi automatiskt din dators IP-adress (Internet Protocol) för att ge oss information som hjälper oss att lära oss om din webbläsare och operativsystem. E-postmarknadsföring (om tillämpligt): Med ditt tillstånd kan vi skicka e-post om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

AVSNITT 2 – Samtycke
När du ger oss personliga uppgifter för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, beställa, ordna leverans eller returnera ett köp, innebär det att du samtycker till att vi samlar in den och använder den endast av den specifika orsaken.
Om vi ​​ber om din personliga information av sekundär anledning, som marknadsföring, kommer vi antingen att fråga dig direkt för ditt uttryckta samtycke eller ge dig möjlighet att säga nej.

Hur återkallar jag mitt samtycke?
Om du efter din inloggning inte längre vill bli kontaktad av oss för fortsatt insamling, användning eller offentliggörande av din information, kan du när som helst avbryta samtycket genom att kontakta oss på hello@clitco.com eller skicka brev till oss på:
Clit Co. AB
Havregatan 4
11859 Stockholm, Sverige

AVSNITT 3 – SEKRETESS
Vi kan avslöja din personliga information om vi enligt lag är skyldiga att göra det eller om du bryter mot våra användarvillkor.

AVSNITT 4 – WOOCOMMERCE
Vår butik är värd på Woocommerce Inc. De ger oss en elektronisk e-handelsplattform som tillåter oss att sälja våra produkter och tjänster till dig.
Dina data lagras genom Woocommerce datalagring, databaser och den allmänna Woocommerce applikationen. De lagrar dina data på en säker server bakom en brandvägg.

Betalning:
Om du väljer en direktbetalningsgateway för att slutföra ditt köp lagrar Woocommerce din kreditkortsdata. Den krypteras via Betalningskortindustrin Datasäkerhetsstandard (PCI-DSS). Dina inköps transaktionsdata lagras bara så länge som krävs för att slutföra din inköpstransaktion. Därefter raderas din köpetransaktionsinformation. Alla direkta betalnings gateways följer de standarder som fastställs av PCI-DSS, som hanteras av PCI Security Standards Council, som är en gemensam insats för varumärken som Visa, MasterCard och American Express.

PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation från vår butik och dess leverantörer.
För mer information kan du också läsa Woocommerce egna villkor.

AVSNITT 5 – TJÄNSTPARTIR TJÄNSTER
Generellt kommer de tredje partleverantörer som används av oss endast att samla in, använda och avslöja din information i den mån det är nödvändigt för att de ska kunna utföra de tjänster som de tillhandahåller oss.
Vissa tredjepartsleverantörer, till exempel betalnings gateways och andra betalningstransaktionsprocessorer, har emellertid sina egna sekretesspolicyer avseende den information vi måste tillhandahålla dem för dina köprelaterade transaktioner.
För dessa leverantörer rekommenderar vi att du läser deras sekretesspolicy så att du kan förstå hur din personliga information kommer att hanteras av dessa leverantörer.
Kom i synnerhet ihåg att vissa leverantörer kan vara belägna i eller ha faciliteter som har en annan jurisdiktion än du eller oss. Så om du väljer att fortsätta med en transaktion som involverar en tredje parts tjänsteleverantörs tjänster, kan din information bli föremål för lagstiftningen i den jurisdiktion (er) där den tjänsteleverantören eller dess anläggningar är belägna.
Om du till exempel befinner dig i Kanada och din transaktion behandlas av en betalningsgateway i USA, kan din personliga information som används för att slutföra transaktionen vara föremål för offentliggörande enligt amerikansk lagstiftning, inklusive patriotlagen.
När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller ansökan, regleras inte längre av denna sekretesspolicy eller vår användarvillkor för webbplatsen.

Länkar
När du klickar på länkar i vår butik kan de leda dig bort från vår webbplats. Vi är inte ansvariga för sekretesspraxis för andra webbplatser och uppmanar dig att läsa deras sekretessutlåtanden.

AVSNITT 6 – SÄKERHET
För att skydda din personliga information tar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att se till att det inte är otillbörligt förlorat, missbrukat, åtkomligt, avslöjat, ändrat eller förstört.
Om du ger oss dina kreditkortsuppgifter krypteras informationen med hjälp av SSL (Secure Socket Layer Technology) och lagras med AES-256-kryptering. Även om ingen överföringsmetod över Internet eller elektronisk lagring är 100% säker följer vi alla krav på PCI-DSS och genomför ytterligare allmänt accepterade industristandarder.

AVSNITT 7 – KAKOR
Här är en lista över cookies som vi använder. Vi har listat dem här så att du kan välja om du vill välja bort cookies eller inte.
_session_id, unikt token, sessional, tillåter Woocommerce att lagra information om din session (referring, målsida, etc.).
Woocommerce besök, ingen data höll, Persistent i 30 minuter från det senaste besöket, Används av vår webbplatsleverantörs interna statistikspårare för att registrera antalet besök
Woocommerce uniq, ingen data höll, löper ut midnatt (i förhållande till besökaren) nästa dag, räknar antalet besök i en butik av en enskild kund.
vagn, unik token, beständig i 2 veckor, Lagrar information om innehållet i din kundvagn.
secure_session_id, unikt token, sessional
storefront_digest, unikt token, obestämd Om butiken har ett lösenord, används det för att avgöra om den nuvarande besökaren har tillgång.

AVSNITT 8 – ÅTGÄRDENS ÅTGÄRD
Genom att använda den här webbplatsen representerar du att du är minst åldern i majoriteten i ditt hemland eller i ditt hemland eller att du är majoritetsålder i ditt hemland eller bostadsort och du har gett ditt samtycke till att tillåta något av dina mindre beroende personer att använda den här webbplatsen.

AVSNITT 9 – ÄNDRINGAR TILL DENNA PRIVATPOLITIK
Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna sekretesspolicy, så var snäll och granska det ofta. Ändringar och förtydliganden kommer att träda i kraft omedelbart när de skickas på hemsidan. Om vi ​​gör väsentliga ändringar av denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om vi använder och / eller avslöjar det. Om vår butik förvärvas eller slås samman med ett annat företag, kan din information överföras till de nya ägarna, så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dig.

FRÅGOR OCH KONTAKTINFORMATION
Om du vill få tillgång till, korrigera, ändra eller ta bort personlig information vi har om dig, kontakta oss på hello@clitco.com eller via brev på:
Clit Co. AB
Havregatan 4
11859 Stockholm, Sverige

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.